JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Silviu Cristea

Turneul pentru locurile 7-10 din Divizia A1 Feminin nu se mai joacă deoarece nu se va nu retrograda, fiind doar 10 echipe în clasament.

Astfel, ”U” NTT Data Cluj a încheiat sezonul competițional 2017-2018 la finalul săptămânii trecute, 24 februarie, cu o înfrângere, 1-3 cu CSM Târgoviște.

Directorul sportiv al echipei clujene, Constantin Parâia, a spus cum a fost acest sezon pentru nou-promovata ”U” NTT Data Cluj și care este programul echipei.

„Sezonul regulat a început mai greu deoarece jocul promovării, noutățile care au fost aduse la echipă și-au pus amprenta asupra echipei. Ca să construiești o echipă, știe oricine care iubește cu adevărat sportul că durează în timp. Nu se face într-o lună, două-trei, poate nici într-un an, dar dacă ai baza materială corespunzătoare poți să construiești într-un an o echipă cu care să te duci mai departe cu obiective frumoase. Noi ne-am propus obiectiv pentru acest an locul șapte, eu am spus acest lucru că echipa, la valoarea pe care o are, trebuie să fie pe locul șapte. Din păcate, nu l-am atins. Din motive atât generate de începutul greu al campionatului, cât și de faptul că la un moment dat au fost sincope în programul de pregătire al echipei vizavi de sala Horia Demian, unde nu s-au asigurat condițiile cele mai bune pentru pregătirea echipei și nu-i totuna să te antrenezi într-o sală și să joci în altă sală. Una peste alta, echipa nu a arătat foarte rău. Putea să arate și mai bine. Pentru asta vom face o analiză și vom lua decizii care se impun. Locul 8 până la urmă pentru o nou-promovată nu este chiar un loc rău, dar dacă s-ar fi jucat și turneul pentru locurile 7-10, cum noi ne-am dori de altfel, cred că ocupam locul 7. Vreau să cred acest lucru pentru că noi toate celelalte trei echipe le-am bătut aici la noi și chiar la ele acasă, Tg. Mureș de exemplu. În general, sunt satisfăcut de ceea ce mi-a arătat echipa și știu că are valoare mai mare și poate mai mult. Îmi doresc pe viitor să facem mai mult, să revigorăm voleiul feminin clujean. Luăm o binemeritată vacanță de două săptămâni, după care reluăm pregătirea. Am discutat deja la Tg. Mureș și vom mai face niște meciuri amicale cu ei și la noi și la ei. Suntem în discuții cu prietenii din Ungaria de la Jászberény să jucăm și cu ei meciuri amicale sau chiar să facem un turneu”, a spus Constantin Parâia, directorul sportiv al clujencelor pentru site-ul echipei.

„Studentele” ar fi trebuit să joace turneul pentru locurile 7-10 cu ACS Penicilina Iași, CS Dinamo București și CSU Medicina CSS Tg. Mureș. Voleibalistele clujence au terminat sezonul 2017-2018 pe locul opt cu 11 puncte, având patru victorii și 14 înfrângeri.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.