JSport.roJSport.ro

Echipa de volei feminin Universitatea Cluj a reuşit promovarea în Divizia A1, după ce a terminat pe locul doi turneul disputat la Timişoara, în weekend.

Fetele lui Daniel Banu au pierdut un singur meci, 1-3 cu Agroland Timişoara. „Studentele” s-au impus cu 3-0 în meciurile cu CSM Focşani şi Rapid Bucureşti, reuşind, astfel, să revină pe prima scenă a voleiului românesc după o pauză de un sezon.

„Ca organizare, a fost foarte frumos, chiar deosebit. Jocurile au fost frumoase, mai ales jocul nostru cu Rapidul, a fost destul de tensionat dar cu dorință ne-am impus și eram promovați încă din a doua zi a turneului. Meciul cu UVT Agroland a fost frumos, în setul 4 cu puțină atenție se putea face 2-2 și cred că acestei partide fiind ca o finală, i-ar fi stat bine să se termine în cinci seturi. Pentru noi de-abia acum începe greul, pentru a supraviețui în Liga I, trebuie discuții, lucruri puse pe hârtie și trebuiesc bani. Avem nevoie de jucătoare pentru a face față în Divizia A1”, a declarat antrenorul clujencelor, pentru u-cluj.ro.

Clujul ar putea avea, totuşi, ambele echipe de volei în Divizia A1 în următorul sezon, chiar dacă băieţii au retrogradat din punct de vedere sportiv, existând şansa ca anumite formaţii să nu se poată înscrie în campionat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.