JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Silviu Cristea

Echipa de volei feminin, ”U” NTT Data Cluj, va juca primul meci de pe teren propriu, din noul sezon al Diviziei A1, contra campioanei CSM Volei-Alba Blaj. Meciul va avea loc la Sala Sporturilor „Horia Demian” vineri, 20 octombrie, de la ora 18:00. 

O parte din echipa de volei s-a confruntat zilele acestea cu o viroză, care s-a manifestat cu stări febrile, stări de vomă și scaun diareic. Din cauza acestor simptome, majoritatea echipei a lipsit de la antrenamente, dar antrenorul Ciprian Dârnescu a spus că, în prezent, starea de sănătate s-a ameliorat și speră ca până la ora jocului să fie apt tot lotul.

„Pentru noi este o onoare că putem întâlni în primul meci disputat acasă, după revenirea în prima ligă, echipa campioană. Încercăm să facem un joc bun, deși, poate, nu pornim nici cu șansă a doua. Am avut săptămâna aceasta o viroză și mai mult de jumătate din echipă a lipsit de la antrenamente. Fetele s-au simțit rău având stări febrile, stări de vomă, scaun diareic. O situație mai puțin plăcută, dar până la ora meciului sperăm să le avem pe toate apte. Cu aceste stări e greu să revii în două zile la capacitate maximă, dar pentru noi este o onoare să jucăm împotriva unui adversar de un asemenea calibru și sperăm să facem o figură frumoasă indiferent de starea în care suntem”, a explicat Ciprian Dârnescu, tehnicianul echipei clujene.

În prima etapă, disputată la Târgu Mureș, voleibalistele au fost susținute de o mică galerie, iar Dârnescu speră ca la meciurile de acasă să aibă mai mulți susținători în tribună.

„Ne-am bucura dacă am avea sprijinul suporterilor. Așa cum ne-a făcut o deosebită plăcere să avem acea mică galerie la Târgu Mureș, care ne-a susținut pe toată durata meciului, ne-am dori ca și la meciurile de acasă să vină într-un număr cât mai mare pentru a vedea un regal voleibalistic și ce înseamnă Divizia A”, a conchis acesta.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] ”Pentru noi este o onoare că putem întâlni în primul meci disputat acasă, după revenirea în prima ligă, echipa campioană. Încercăm să facem un joc bun, deși, poate, nu pornim nici cu șansă a doua. Am avut săptămâna aceasta o viroză și mai mult de jumătate din echipă a lipsit de la antrenamente. Fetele s-au simțit rău având stări febrile, stări de vomă, scaun diareic. O situație mai puțin plăcută, dar până la ora meciului sperăm să le avem pe toate apte. Cu aceste stări e greu să revii în două zile la capacitate maximă, dar pentru noi este o onoare să jucăm împotriva unui adversar de un asemenea calibru și sperăm să facem o figură frumoasă indiferent de starea în care suntem”, a explicat Ciprian Dârnescu, tehnicianul echipei clujene, pentru CJSport.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.