JSport.roJSport.ro

Echipa de volei feminin, ”U” NTT Data Cluj, se află la startul noului sezon al Diviziei A1 și și-a anunțat lotul printr-o conferință de presă, dar și ultimul transfer.

Evenimentul jurnalistic a avut loc azi la sediul clubului clujean, iar alături de voleibaliste și staff au fost prezenți Diana Stănese, director marketing NTT Data, și Constantin Parâia, managerul ”U” NTT Data Cluj.

„Am intrat în linie dreaptă cu pregătirile, sâmbătă vom începe sezonul 2018-2019 al Diviziei A1 cu etapă la Agroland Timișoara. Cu modestie, ne dorim să rămânem în prima Divizie. Dacă anul trecut am obținut locul 8 eu cred că anul acesta, dacă luptăm serios și cu lotul pe care îl avem, putem să obținem locul 7 sau chiar mai sus. Nu vreau să mă pripesc, prefer să vă surprindem în mod plăcut. Lucrurile sunt serioase la echipe, se muncește și, prin urmare, trebuie să apară și rezultatele”, a spus Constantin Parâia.

„Am muncit foarte bine două luni de zile. Am intrat pe linie dreaptă, iar vineri plecăm la Timișoara și sperăm să facem un rezultat pozitiv. Sunt probleme din cauza bugetului la unele echipe și s-au schimbat multe lucruri, în special legate de transferuri. Pe mine mă interesează prima oară meciul cu Timișoara și apoi vom analiza pas cu pas fiecare echipă. Toată lumea este încrezătoare. Am reușit să o aducem pe Ariana, care va fi un plus pentru echipă”, a explicat Luminița Trombițaș.

Ariana Pîrv este ultima noutate a echipei clujene, fiind transferată de la ACS Agroland Timișoara, adversarul din prima etapă. Pîrv joacă pe posturile secund și fals, are 22 de ani și a trecut și pe la echipa națională a României.

„Sunt foarte optimistă că am venit acasă, m-am întors în Ardeal. Era visul meu să vin la Cluj. Ne dorim să facem un campionat bun, suntem o echipă tânără, fără jucătoare străine și asta este o mândrie pentru România și pentru campionatul românesc. Așteptăm să vină lumea la sală, ne dorim să ne cunoască, să ne susțină, iar noi vom face tot posibilul să obținem un rezultat pozitiv. Obiectivul nostru este să facem meciuri bune, să jucăm bine și să împiedicăm multe echipe”, a spus Ariana Pîrv, care a semnat azi cu echipa clujeană.

Primul meci din acest sezon pentru echipa clujeană va avea loc sâmbătă, 27 octombrie, în deplasare cu ACS Agroland Timișoara.

Staff-ul tehnic al echipei ”U” NTT Data Cluj este format din:
Luminița Trombițaș – antrenor principal
Mihaela Voievod – antrenor secund
Victor Baciu – kinetoterapeut
Ovidiu Butoeru – preparator fizic
Bogdan Mureșan – organizator competiții

Gabriela Dancu (Știința Bacău), Ariana Pîrv (ACS Agroland Timișoara), Andreea Tamaș (CSM Volei Alba Blaj) și Antonia Crișan (CSU Medicina CSȘ Târgu Mureș) completează lotul ”U” NTT Data Cluj alături de Raluca Bucur (căpitan), Alexandra Ariton, Sorina Răileanu, Alexandra Bara, Paula Tarța, Ioana Vodă, Adina Stanciu, Angelica Podină, Iris Porca și Sorina Mocan.

La capitolul plecări numele apărute sunt Carmen Grama, Denisa Mocar, Sabina Miclea, Mihaela Pamfil, Ciprian Dârnescu (fostul antrenor principal) și Carmen Dârnescu.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.