JSport.roJSport.ro

csm-ct-brasovSâmbătă s-a desfășurat ultima etapă a sezonului regulat a Diviziei A2 seria vest ala volei masculin. Județul Cluj este reprezentat de două formații Csm Câmpia Turzii și Css Cne Lapi Dej.

Dacă formația din Dej a stat, formația din Câmpia Turzii a câștigat la mare luptă partida cu Csu Brașov, scor final 3-2. Echipa din Câmpia Turzii a câștigat primul set cu scorul de 25-2, iar formația brașoveană s-a impus în setul secund cu 25-17. Setul 3 a revenit grupării din Câmpia Turzii, scor 25-18, în timp ce setul 4 a revenit Brașovului cu 25-23. Setul final s-a încheiat cu victoria Csm-ului care s-a impus cu scorul de 15-13.

În urma acestei victorii, Csm Câmpia Turzii termină pe locul secund sezonul regulat cu 24 de puncte, la distanță de 11 puncte de liderul Csu Vest Timișoara. Formația Css Cne Lapi Dej a încheiat sezonul pe locul 6, penultimul, cu doar 8 puncte.

Campionatul va continua cu faza 2 a play-offului, prima etapă urmând a se desfășura la finalul acestei săptămâni. Formația din Câmpia Turzii va juca, pe teren propriu, cu Asc Volei Club Zalău, în timp ce dejenii se vor deplasa pe terenul echipei Css 2 Baia Mare.

sursă foto: www.csmcampiaturzii.ro 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.