JSport.roJSport.ro

volei dejUnirea Dej dispută azi ultimul meci din sezonul regulat al Diviziei A1 la volei masculin în compania formației Arcada Galați, ocupanta locului trei în clasament. Meciul se va disputa în Sala Sporturilor din Dej, cu începere de la ora 18:00.

Dejenii ocupă, în acest moment, locul șapte în clasament, iar o victorie cu 3-0 sau 3-1 le asigură această poziție în clasament, iar în cazul unei înfrângeri aceștia pot coborî o poziție în clasament, în dauna formației Csm București. Totuși, e greu de crezut că formația din capitală va obține victoria în ultima partidă, având în vedere că întâlnește în ultima etapă, în deplasare, liderul Scm Craiova, formație care are nevoie de victorie pentru a încheia prima sezonul regulat.

De cealaltă parte formația gălățeană are nevoie de o victorie la Dej cu 3-0 sau 3-1 pentru a termina sezonul regulat pe poziția a treia a clasamentului, pentru a nu depinde de rezultatul din ultima etapă a echipei din Baia Mare, formație care se deplasează la Caransebeș.

În etapa precedentă formația din Dej a pierdut la Piatra Neamț cu 1-3, în timp ce Galațiul a învins cu scorul de 3-1 la Cluj. Partida tur disputată la Galați s-a încheiat cu victoria gălățenilor cu scorul de 3-1, pe seturi 22-25, 25-18, 25-17, 28-26.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.