JSport.roJSport.ro

Etapa a şaptea a Diviziei A1 Masculin a programat derby-ul dintre Unirea Dej şi CS “U” Cluj, meci pe care l-au câştigat dejenii, 3-0.

Jocul a avut loc azi în Sala Sporturilor din Dej, iar în primele două seturi scorul a fost strâns, dejenii reuşind să se desprindă spre final şi să le câştige la diferenţă de cinci, respectiv patru puncte, 25-20 şi 25-21.

În schimb, în setul trei echipa gazdă a profitat pe deplin de greşelile universitarilor şi s-au impus cu 25-15. Astfel, Unirea Dej a bifat a doua victorie consecutivă, 3-0, şi se află, deocamdată, pe locul şase cu 10 puncte, iar “U” Cluj a rămas tot pe a opta poziţie cu cinci puncte.

Tot azi, nou-promovata CSM Câmpia Turzii a primit vizita voleibaliştilor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare şi a câştigat greu cu aceştia, 3-2. Primul set a fost luat de echipa gazdă, 26-24, iar băimărenii s-au impus cu greu în următoarele două seturi, 25-20 şi 25-23. Câmpia Turzii a revenit în setul patru, 25-17, iar în decisiv s-a impus cu 15-12. Aceasta a fost a doua victorie din campionat pentru echipa antrenată de Dan Remeş, care ocupă locul 10 cu cinci puncte.

De cealaltă parte, voleibalistele de la “U” NTT Data Cluj au pierdut cu 3-0 în faţa campioanei CSM Bucureşti în etapa a VI-a, rezultatele pe seturi fiind 25-21, 25-18 şi 25-13, şi au căzut un loc în clasament, acum fiind pe şapte cu şase puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.