JSport.roJSport.ro

volei dejEchipa de volei masculin Unirea Dej a pierdut aseară prima manșă a sferturilor de finală a Cupei României contra formației Municipal Zalău cu scorul de 3-2. Scorul pe seturi a fost 25-21, 25-22, 22-25, 22-25, 15-12 pentru formația zălăuană.

Deși se anunța o partidă dezechilibrată având în vedere diferența de valoare dintre cele două formații, partida de la Zalău a fost neașteptat de echilibrată. Jocul prestat de echipa dejeană a fost unul consistent, dând o replică dârză adversarilor.

Primele două seturi au fost dominate de formația din Zalău, care s-a aflat pe tot parcursul celor două seturi la conducere, lăsând impresia că meciul va fi un antrenament cu public. Unirea Dej însă nu a cedat și a reușit o revenire miraculoasă, dominând următoarele două seturi pe care le-au câștigat ambele la 22. Setul decisiv a fost echilibrat, dar cu un plus pentru Zalău, care a câștigat setul cu 15-12.

Scorul este unul dătător de speranțe pentru formația lui Ovidiu Macarie în perspectiva returului de miercurea viitoare de la Dej, care cu o victorie cu 3-0 sau 3-1 va reuși o calificare la care probabil nici cei mai optimiști suporteri nu s-ar fi așteptat.

sursă foto: Facebook Unirea Dej

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.