JSport.roJSport.ro

csm-ct-brasovFormația de volei masculin Csm Câmpia Turzii a început play-offul Diviziei A2, seria vest, cu o victorie în fața formației Asc Volei Club Zalău, scor 3-0. Scorul pe seturi a fost 25-23, 26-24 și 25-23. Meciul se va juca după sistemul cel mai bun din trei meciuri, iar câștigătoarea se va califica la Turneul de promovare în Divizia A1.

Deși victoria formația din Câmpia Turzii a fost obținută în minim de seturi, toate cele trei seturi ale întâlnirii au fost foarte echilibrate. În primul set echilibrul s-a menținut până spre finalul setului, când Csm-ul a fost mai inspirată și a reușit să câștige setul cu 25-23.

Setul secund a fost dramatic, echipa zălăuană conducând mare parte din set și având nu mai puțin de patru mingi de set, toate salvate de echipa antrenată de Dan Remeș, dar Csm-ul a reușit să revină și să încheie setul cu scorul de 26-24.

Setul trei a început în nota de dominare a formației din Câmpia Turzii, dar formația din Zalău nu a cedat disputa și a revenit pe tabela de marcaj, reușind să ajungă în avantaj pe finalul setului, scor 23-22. Finalul setului a găsit Csm-ul mai inspirată în atac și apărare și au reușit trei puncte consecutive, reușind să încheie setul și, implicit meciul.

Meciul doi se va disputa pe sâmbătă, 20 februarie, la Zalău, iar în cazul în care formația din Câmpia Turzii va câștiga partida se va califica la turneul de promovare. În caz că în meciul de sâmbătă victoria va reveni formației din Zalău, meciul decisiv se va disputa la Câmpia Turzii pe 27 februarie.

sursă foto: www.csmcampiaturzii.ro 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.