JSport.roJSport.ro
(c) Liviu Codreanu
(c) Liviu Codreanu

Meciuri tari pentru echipele de volei ale Universităţii Cluj în acest weekend, la Sala Sporturilor “Horia Demian”. Voleibalistele vor întâlni sâmbătă campioana en-titre şi liderul clasamentului, CS Volei Alba Blaj, în timp ce băieţii antrenaţi de Romeo Lotei se vor confrunta o zi mai târziu cu Arcada Galaţi, echipă de pe locul 3 în campionat.

Meci cu campioana

Voleibalistele pregătite de Dănuţ Ciontoş au meci tare sâmbătă, de la ora 14, Sala Sporturilor “Horia Demian”, în etapa a 21-a din Divizia A1 de volei feminin, cu CS Volei Alba Blaaj, campioana en-titre şi liderul campionatului. Aflate pe locul 11, penultimul, clujencele vin după o înfrângere acasă, cu 0-3, cu CSM Bucureşti şi joacă mai mult cu privirea aţintită spre partida de la Craiova, unde echipa locală, ocupanta locului 10, va întâlni VC Unic LPS Piatra-Neamţ, echipa de pe locul 9. Dacă nemţencele vor reuşi să se impună, ultima etapă, în care Universitatea Cluj confruntă Craiova, va decide echipa care va beneficia de avantajul terenului propriu în play-out.

Voleibaliştii întâlnesc Galaţiul

Voleibaliştii antrenaţi de Romeo Lotei au meci foarte dificil pe teren propriu duminică, întâlnind echipa de pe locul 3, de la ora 17, la Sala Sporturilor “Horia Demian”. Clujenii vin cu un moral bun, după ce au învins la mijlocul săptămânii cu 3-0, VC Unic LPS Piatra-Neamţ, revelaţia returului de campionat. În prezent clujenii sunt pe locul 10, cu 17 puncte, la egalitate cu Dinamo şi Piatra-Neamţ şi cu doar 3 puncte în spatele CSM Bucureşti. Dintre cele patru formaţii Clujul este singura care va beneficia de 3 puncte în plus după ultima etapă, când ar fi trebuit să dea piept cu CVM Tomis Constanţa, retrasă din competiţiile interne.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.