JSport.roJSport.ro
Foto / facebook CSM Lugoj
Foto / facebook CSM Lugoj

Voleibalistele Universităţii Cluj încep returul campionatului Ligii Naţionale pe teren propriu, sâmbătă, cu Rapid Bucureşti, singura formaţie pe care au învins-o în sezonul actual.

Sportivele pregătite de Dănuț Ciontoș s-au impus în acest sezon competițional de trei ori în fața bucureștencelor, o dată în turul campionatului și de două ori în Cupa României.

„Este un început de retur în care vrem să realizăm mai multe victorii decât în returul campionatului. Meciul cu Rapidul trebuie să-l abordăm foarte serios, chiar dacă avem trei victorii contra lor, deoarece nici un meci nu seamană cu altul. Așteptăm cât mai mulți suporteri să ne susțină la sală!”, a declarat Dănuț Ciontoș.

Partida dintre Universitatea Cluj și CS Rapid București se va desfăşura sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 13:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Clujencele sunt pe locul 11 în clasamentul Ligii Naţionale, cu 3 puncte, iar Rapid ocupă ultimul loc, cu 0 puncte.

Pentru acest meci, antrenorul are la dispoziție tot lotul valid și se va putea baza și pe serviciile noii achiziții, centrul Ioana Vodă. Prețul unui tichet de intrare este de 10 lei, pensionarii și studenții beneficiază de 50 % reducere, iar elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.