JSport.roJSport.ro
Foto / Silviu Cristea
Foto / Silviu Cristea

Echipa de volei feminin a Universităţii Cluj îşi joacă în wekend rămânerea în prima divizie, în compania SCM U Craiova, care conduce cu 2-0 după primele două jocuri din play-out-ul Diviziei A1 de volei feminin.

O nouă înfrângere pentru clujence, în meciul care va avea loc sâmbătă, de la ora 15.30, la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, înseamnă retrogradarea în Divizia A2, după ce au reuşit să le ia craiovencelor doar un set în două meciuri disputate în Oltenia.

În schimb, dacă elevele lui Dănuţ Ciontoş câştigă sâmbătă va avea loc şi meciul de duminică, de la ora 13.30. Dacă se vor impune şi în această partidă clujencele se vor deplasa din nou la Craiova, pentru meciul decisiv.

„Prioritatea noastră este menținerea în Divizia A1 și vom face tot posibilul să realizăm asta. Eu fac recuperare, încă nu știu dacă voi putea juca, dar sper să-mi revin și să pot ajuta echipa. De asemenea, avem mare nevoie de sprijinul suporterilor, care sperăm să fie alături de noi în număr cât mai mare”, a declarat căpitanul echipei, Raluca Bucur.

Intrarea la meciul de sâmbătă şi la cel de duminică – dacă se va disputa, este liberă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.