JSport.roJSport.ro

”U” NTT Data Cluj se pregătește intens pentru noul sezon competițional din Divizia A1. După ce s-au întors de la turneul amical din Szolnok cu locul 3, acum voleibalistele clujene se pregătesc pentru Cupa ”U” NTT Data Cluj.

CSU Târgu Mureș, CSM Lugoj și Jászberény (Ungaria) sunt echipele invitate la turneul care va avea loc în perioada 22-24 septembrie în Sala Sporturilor ,,Horia Demian”.

,,Va fi un turneu destul de tare, ținând cont că vine echipa din Ungaria la care am participat noi. Este o echipă foarte puternică, cu pretenții la titlu în campionatul Ungariei. Vine CSM Lugoj, o echipă puternică de anul trecut, care s-a întărit cu cinci străine și Târgu Mureș, o echipă cu tradiție din prima ligă, care are sportive foarte valoroase. Sperăm să facem meciuri bune, să creștem și să ne omogenizăm grupul. Nici aici nu ne interesează rezultatele, ci mult mai mult partea tehnico-tactică. Din păcate, nu avem foarte mult timp de lucru deoarece pozițiile în sală sunt puține și scurte și din această cauză nu reușim să ne desfășurăm o activitate cu un volum mai mare de muncă. Sper ca suporterii Universității să vină într-un număr cât mai mare să susțină acest proiect al nostru, să ne fie alături pentru că vom avea nevoie și de ei. Să ne fie al șaptelea jucător”, a spus antrenorul echipei de volei ”U” NTT Data Cluj, Ciprian Dârnescu, pentru site-ul oficial.

Intrarea spectatorilor este liberă, iar programul turneului este următorul:

Vineri, 22 septembrie – 16:15 – CSU Târgu Mureș – CSM Lugoj

18:30 – ”U” NTT Data Cluj-Napoca – Jászberény

Sâmbătă, 23 septembrie – 16:15 – CSU Târgu Mureș – Jászberény

18:30 – ”U” NTT Data Cluj-Napoca – CSM Lugoj

Duminică, 24 septembrie – 10:30 – CSM Lugoj – Jászberény

12:00 – ”U” NTT Data Cluj – CSU Târgu Mureș

Prima etapă a Diviziei A1 este programată pe 14 octombrie, iar ”U” NTT Data Cluj va merge pe terenul echipei CSU Târgu Mureș pentru o victorie.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.