JSport.roJSport.ro

voleiEchipa de volei masculin a Universităţii Cluj speră la cel puţin un punct pe terenul formaţiei Tricolorul LMV Ploieşti, în etapa a 4-a din Divizia A1 de volei masculin.

Meciul se va disputa sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 17 la Ploieşti. Partida a fost programată iniţial la Cluj dar a fost mutată întrucât în intervalul respectiv Sala Sporturilor este ocupată.

Clujenii au instalat recent un nou antrenor, pe Dragan Svetozarevic, fost voleibalist cu un palmares important ca jucător. El a stat pe bancă şi la meciul precedent, pe care clujenii l-au cedat cu 0-3 în deplasare cu ACS Volei Municipal Zalău.

“Așa cum am spus încă de la instalare, îmi doresc ca echipa noastră să joace cât mai bine de la meci la meci. Chiar dacă întâlnim o nou-promovată, echipa din Ploiești este una solidă. Am trecut peste eșecul de la Zalău, iar acum suntem pregătiți să facem un meci mare. Vreau să ne întoarcem de la Ploiești cu cel puțin un punct”, a declarat noul antrenor al Universităţii Cluj pentru site-ul oficial al echipei.

Clujenii au doar un punct după 3 etape şi sunt pe penultimul loc în clasament, în vreme ce Tricolorul Ploieşti ocupă poziţia a 4-a cu 6 puncte.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.