JSport.roJSport.ro
voleibalisti U Cluj adoptie caini
foto: u-cluj.ro

Gest caritabil, în folosul câinilor fără stăpân, din partea voleibaliştilor de la Universitatea Cluj, sâmbătă, înainte de meciul de pe teren propriu, pierdut în faţa echipei CSV Banatul Caransebeş.

CS Universitatea Cluj a cedat cu 0-3 ( 21:25, 17:25, 20:25) meciul disputat sâmbătă pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian” cu CSV Caransebeş, în prima etapă din sezonul competiţional 2015-2016 al Diviziei A1 de volei masculin.

Înainte de meci sportivii au luat parte la o acţiune caritabilă pentru sprijinirea adopţiei câinilor fără stăpân, desfăşurată pe Platoul Sălii Sporturilor.

Alături de 10 căţei, voleibaliştii au socializat cu persoanele prezente la faţa locului. „Este un gest care ne bucură. Prin acest eveniment, voleibaliştii de la Universitatea Cluj ne confirmă faptul că le pasă de soarta căţeilor din adăpost (şi nu numai), implicându-se astfel activ şi într-un mod admirabil şi necesar în comunitate. Le mulţumim!”, au transmis reprezentanţii asociației Arca lui Noe, potrivit site-ului oficial al Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

În etapa următoare „U” Cluj va întâlni pe teren propriu, Unirea Dej, duminică, 31 octombrie, de la ora 14, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Managerul echipei, Bogdan Ungureanu şi jucătorii Adrian Brişcan şi Mihai Ciupe vor vorbi despre noul sezon şi despre acţiunea de sâmbătă la emisiunea „Dincolo de sport”, difuzată pe TVR Cluj, în direct marţi, 27 octombrie, de la ora 19 şi în reluare miercuri de la ora 15. Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR 3 marţi, 27 octombrie, de la ora 22.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.