JSport.roJSport.ro

universitatea cluj voleiEchipele de volei ale Universităţii Cluj par condamnate la play-out-ul Dvizieie A1, masculin, respectiv feminin. Voleibaliştii au cedat cu 0-3 în faţa Volei CLub Zalău şi au coborât până pe penultima treaptă a clasamentului, în condiţiile în care Dinamo a obţinut o victorie.

Universitatea Cluj a fost învinsă cu 0-3 (19:25, 21:25, 14:25), miercuri, acasă, de ACSVM Zalău, ocupanta locului 3 în Divizia A1 şi a coborât până pe poziţia a 11-a, penultima în clasament.

Dinamo a învins CSM Bucureşti cu 3-1 şi a trecut pe locul 10, la egalitate de puncte cu Universitatea, dar cu golaveraj mai bun. Clujenii devansează acum doar VCM LPS Piatra-Neamţ, 8 puncte, care este însă în revenire de formă, după unele schimbări în sânul echipei, reuşind să învingă Ştiinţa Explorări Baia-Mare, echipă de pe podium, cu 3-1.

Clujul trebuie să ţină pasul atât cu Dinamo cât şi cu Piatra-Neamţ, ceea ce pare o misiune destul de dificilă, cu atât mai mult cu cât formaţia de la poalele Feleacului întâmpină incertitudini pe banca tehnică. Practic în play-out vor intra echipele de pe locurile 10 şi 11 în condiţiile în care Tomis Constanţa s-a retras din campionat.

Voleibalistele “U” Cluj au cedat şi ele pe teren propriu, cu 0-3 (14:25, 17:25, 23:25), cu Dina,o Bucureşti. Clujencele sunt de mai mult timp pe penultimul loc în Divizia A1, cu 6 puncte şi par condamnate la play-out, în condiţiile în care până acum au reuşit să învingă doar echipa de pe ultimul loc, Rapid Bucureşti.

În play-out vor juca echipele de pe locurile 11 şi 12.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.