JSport.roJSport.ro
foto: u-cluj.ro

Echipa de volei feminin Universitatea Cluj are un sponsor puternic lângă ea din următorul sezon, compania NTT Data luând decizia de a se implica financiar în viitor acestei formaţii.

Astfel, grijile retrogradării par să fi dispărut la formaţia nou-promovată, care şi-a propus drept obiectiv pentru sezonul următor clasarea în prima jumătate a clasamentului. Pentru acest lucru vor fi aduse şi câteva jucătoare noi, care să întărească echipa actuală.

„Vom avea o echipă de volei fete bună odată cu asocierea cu NTT Data. Vor veni jucătoare care să întărească echipa, iar obiectivul e o clasare de mijlocul clasamentului. Chiar domnul Daniel Metz a spus că nu îşi doreşte paşi mari, ci paşi mărunţi, pentru a parcurge toate etapele şi e mai sănătos aşa. În plus, decât să avem un număr mare de jucătoare strâine, preferem să avem jucătoare românce la echipă”, a spus preşedintele CS „U” Cluj, Ovidiu Vasu.

Potrivit acestuia, clubul ar putea avea şi volei masculin de primă divizie în sezonul următor, chiar dacă echipa masculină a retrogradat, existând posibilitatea ca nu toate echipele care au dreptul de a participa în Divizia A1 să se poată înscrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.