Universitatea Cluj a câştigat, 2-0, meciul cu Unirea Dej, din turul trei al Cupei României.

Cu o echipă experimentală, dar şi cu Tamaş revenit după operaţia la menisc, “şepcile roşii” au forţat exact atât cât a trebuit pentru a se califica mai departe.

“U”-iştii au fost oaspeţi pe Cluj Arena, dar acest lucru s-a văzut doar pe hârtie. Jucătorii lui Costel Enache au controlat încă din start ostilităţile, iar Ribeiro, jucător care a debutat la “U” după mai bine de două luni de când a fost transferat, a deschis scorul în minutul 19. Alex Pop a lovit apoi bara cu un şut spectaculos, iar dejenii au fost şi ei periculoşi la şutul lui Ciocan, respins de vetereanul Vâtcă.

Partea secundă a debutat cu intrarea lui Tamaş, revenit după operaţia suferită în urmă cu o lună, dar şi cu golul lui Alex Pop, din minutul 49. După această reuşită, clujenii s-au jucat cu ocaziile. Acelaşi Pop, dar şi Ribeiro, Barbu sau Ştefănescu au trecut pe lângă majorarea scorului. Cea mai mare şansă a irosit-o Gavra, în minutul 62, care a ratat o lovitură de la 11 metri obţinută tot de el.

Unirea a avut şi ea o bară la şutul lui Andrei Pop, iar “U” Cluj, pentru care a debutat şi cea mai nouă achiziţie, israelianul Yaniv Segev, a câştigat cu 2-0. Clujenii s-au calificat în turul patru al Cupei României, acolo unde se va juca peste două săptămâni.

Unirea Dej

Papp R.
Papp Al.
Vomir
Kereki
Rus I.
Blaj Al.
Chira
Frăsineanu
Blaj Fl.
Pop An.
Ciocan

Au mai intrat: Pop B, Giurgean, Lucan, Peter, Mate. Antrenor: Dragoş Militaru

“U” Cluj

Vîtcă
Taub
Mureşan
Telcean
Rus L.
Novac
Segev
Mâneran
Pop Al.
Ribeiro
Gavra

Au mai intrat:Tamaş, Morar, Ştefănescu, Barbu, Dican. Antrenor: Costel Enache.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte