Foto: Facebook Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a pierdut cu 1-2 partida de pe terenul lui CSM Reșița, desfășurată în această după-amiază.

 

Gazdele au reușit să deschidă scorul în minutul 16, prin Adrian Ilie. Fotbalistul de 18 ani a lovit mingea cu capul din câțiva metri, după o centrare a fostului jucător al ”Șepcilor Roșii”, Laurențiu Buș. Același Buș a contribuit la reușita de 2-0, din  minutul 74. Mijlocașul care a luat un titlu cu Oțelul în 2011 a executat o lovitură liberă, balonul a fost respins de un elev al lui Costel Enache, dar Ciprian Danci a ajuns ulterior în posesia mingii și l-a învins într-un mod spectaculos pe Cosmin Vâtcă.

 

Un gol și mai frumos a venit din gheata lui Alexandru Pop, care a redus din diferență pentru ”studenți” în minutul 85. Din păcate, formația clujeană nu a găsit și drumul spre golul egalizator, iar înfrângerea de astăzi o menține pe locul 7 în eșalonul secund, cu 17 puncte. Este al treilea eșec suferit de Universitatea Cluj în actuala ediție de campionat.

Până la duelul cu echipa fostului jucător și antrenor de la rivala CFR, Alin Minteuan, ”studenții” s-au aflat într-o pauză forțată care a durat aproape trei săptămâni. Pauza a fost cauzată de un număr mare de infecții cu virusul COVID în lotul grupării antrenate de Costel Enache.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte