foto: Vulturul Mintiu-Gherlii/facebook

Etapa a 11-a a Ligii a IV-a a avut de toate.

Începută aseară cu revenirea Apahidei în meciul cu Gârbăul, a continuat astăzi cu patru meciuri, însă numai două şi finalizate.

La Triteni, Someşul Dej a dat trei goluri în primele 10 minute cu Unirea, prin Petrean şi Sebastian Rus, ultimul autor a unei duble, după care meciul s-a oprit. Triteniul, deşi era gazdă, nu a strâns decât şapte jucători pentru acest joc. Unul dintre ei a ieşit accidentat după 10 minute, iar meciul s-a oprit potrivit regulamentului.

Totuşi, la Triteni s-a jucat cu 10 minute mai mult decât la Cluj-Napoca, acolo unde partida dintre Victoria şi CSM Câmpia Turzii s-a „oprit” de la vestiare. Din cauza problemelor cu banii, reprezentanţii Câmpiei au tras un semnal de alarmă şi au refuzat să facă deplasarea la acest meci. Sătuli de promisiunile neonorate ale autorităţilor din Câmpia Turzii, oficialii echipei din Liga a IV-a au luat o primă măsură şi speră ca prin neprezentarea la partidă să atragă atenţia asupra situaţiei grave pe care o traversează întreg clubul CSM Câmpia Turzii. Astfel, Victoria va câştiga cu 3-0 la „masa verde” şi va reveni în lupta pentru locul secund.

Asta pentru că CS Floreşti a făcut doar egal acasă cu Viitorul Mintiu-Gherlii, 1-1. Campioana Ligii a IV-a s-a împiedicat şi ea de „vulturi”, la fel ca Victoria Cluj în urmă cu două etape. După 0-0 la pauză, Mintiul a deschis scorul prin golul lui Ovidiu Fărcaş. Radu Danciu a egalat pentru floreşteni, care au avut apoi superioritate numerică. Molnar a fost eliminat cu aproximativ 20 de minute rămase de jucat, însă floreştenii nu au putut profita. La finalul unui meci spectaculos, cu ocazii de ambele părţi, CS Floreşti a pierdut două puncte extrem de importante în clasament, în timp ce Mintiul a arătat că nu degeaba a ajuns pe locul patru.

Vulturul a depăşit-o pe Arieşul Mihai Viteazu, care a pierdut în minutul 90 cu Olimpia Gherla, în deplasare. A fost 2-1 pentru formaţia lui Adrian Trif şi Csaba Kilin, care a marcat golul victoriei în minutul 90, prin Madru, cel care a făcut henţ în careu etapa trecută în acelaşi minut, iar Olimpia a pierdut la Viişoara. Meciul de la Gherla a fost echilibrat în mare parte, cu ocazii la ambele porţi şi cu o bară a oaspeţilor în startul partidei. Olimpia a deschis scorul până la urmă în minutul 25, datorită lui Bocoş, după care Cîţcăuan a egalat cu 10 minute înainte de finalul primei părţi. La ultima fază a meciului, însă, Olimpia a reuşit să câştige dintr-un corner şi să ajungă la a şasea victorie a sezonului. Gherlenii rămân pe locul 8, la trei puncte în spatele celor de la Sporting Apahida.

Echipa lui Florin Pojar s-a impus aseară cu 3-1 în faţa Viitorului Gârbău, după un joc în care oaspeţii au pus multe probleme. Ba chiar Gârbăul a şi deschis scorul prin golul lui Teofil Cristea. Cîmpean şi Tăbîrţă au întors meciul pentru apahideni până la pauză, după care Nicoară s-a opus la o ocazie mare a oaspeţilor în repriza secundă. Bondor a adus liniştea cu reuşita de 3-1, iar Sporting a egalat-o pe Arieşul Mihai Viteazu în clasament, formaţia de pe locul al cincilea.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte